Thy Bilet

Ana sayfa > Müşteri Hizmetleri > Thy Bilet

Türk Hava Yolları  İletişim 

  0850 532 60 64 

Bilet Hattı ile en ucuz uçak bileti fiyatlarını karşılaştırabilir ve satın alabilirsiniz! Dilerseniz Müşteri hizmetlerimiz sizlere tüm uçuşları sorgulayıp en ucuz uçak biletini 3d secure (sms ile ödeme onayı) güvenli ödeme yöntemi ile alabilirsiniz. Türk Hava Yolları uçak bileti satışı, uçak bileti isim değişikliği, uçak bileti soy isim değişikliğiuçak bileti tarih değişikliği, bilet iptali, uçak bileti erteleme, uçak biletine çocuk ekleme işlemleri için Hemen Arayın.

Tüm yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerini ucuza almak için Hemen Arayın


THY Uçak Bileti İletişim
Hemen Arayın!
THY Uçak Bileti İptali
Hemen Arayın!
THY Uçak Bileti Değişimi
Hemen Arayın!

Uçak Bileti Satış Ofisi İletişim

Sizde Acentesi olduğumuz Thy müşteri temsilcilerimizi arayıp hızlıca tüm uçuşları sorgulatabilirsiniz. 3d secure ile hemen uçak biletinizi alabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Tursab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden Yapılmaktadır. Firmamız Biletall A.Ş. 8889 alt acenta koduyla hizmet vermektedir. 

Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.

Müşteri Temsilcilerimiz ile Yapacağınız Görüşmelerde Prosedüre Uygun Şekilde İzlenecek Yollar

  1. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız görüşmeler sizlerin güvenliği ve firmamızın daha kaliteli hizmet verebilmesi açısından kayıt altına alınmaktadır.
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız telefon görüşmeleri ücretsizdir. Görüşmeler operatörünüzün belirlediği tarifeler veya hattınıza tanımlı dakikalar üzerinden gerçekleşmektedir.
  3. Müşteri temsilcileri ile irtibata geçerek istediğiniz saat, tarih ve bütçenize uygun bilet bulmakta zorlandığınız konular yada var olan biletiniz üzerinde sahip olduğunuz haklar konusunda bilgi alabilir dilerseniz temsilcilerimiz aracılığıyla uçak biletiniz üzerinde işlem yapabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. İşlemler hizmet bedeli dahilinde yapılmaktadır.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemler sonrasında uçuş bilgileriniz sizler tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak bildirilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 532 60 64

Müşteri temsilcileri ile irtibata geçmek için aşağıda belirtilen iletişim numaralarını kullanabilirsiniz. 0850 532 60 64